Transport

Interesse in collectie- of distributietransport? Of zoek je een transportoplossing op maat?

Wij sluiten ons aan bij het tempo van de moderne kweker en koper waarbij snelheid en maatwerk steeds belangrijker worden. Zodra producten gereed zijn voor vervoer, is het zaak dat ze zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komen. Dat geeft de kweker of koper weer ruimte. Floriway de grootste logistieke dienstverlener van Nederland die staat voor maximale impact en kwaliteit voor onze klanten. Oftwel innovatief en markt gedreven.

Meer weten over onze transportdisciplines? Bekijk ze hieronder!

Collectietransport

In de wereld van vers telt elke seconde, elk detail.

Floriway is de meest efficiënte link tussen kweker, marktplaats én koper. Een groot voordeel in de wereld van vers, waar elke seconde én elk detail telt. Bij collectievervoer collecteren wij de partijen vanaf de kwekerij en zorgen wij voor het transport naar de veilingen en exporteurs. De koper kan er zeker van zijn dat elke partij zo snel mogelijk op de bestemming is. Altijd bereid om in te spelen op specifieke en zelfs spontane wensen.

Distributietransport

Een uitgebreid netwerk in Nederland, Duitsland en België.

Floriway heeft door de bundeling van de krachten een uitgebreid netwerk in Nederland, België en een deel van Duitsland. Hierdoor kunnen wij dagelijks met een 24-uurs flexibiliteit leveren bij tuincentra, distributiecentra en diverse groothandels. De orders uit verschillende regio's worden opgehaald en verzameld op één van de vestigingen in ons netwerk: Naaldwijk (2), Aalsmeer (3), Rijnsburg , Herongen, Moerkapelle, Ammerzoden. De orders worden door onze ervaren planners zo efficient mogelijk ingepland en gebundeld.

Aanlevering op logisitieke hubs en pendeldienst

Flexibiliteit voor jou.

Zelf aanleveren met jouw eigen vrachtwagen of door je eigen vervoerder   op één van onze logistieke hubs en het door Floriway laten afleveren in de huidige locatie of doorleveren naar de volgende bestemming? Ook dat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.  Dit geeft jou de mogelijkheid om je eigen transportmiddelen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Rit op rit

Maximale toewijding.

In de sierteeltketen hebben wij te maken met veel verschillende producten, waarbij maatwerk nodig is. Sommige producten kunnen niet gecombineerd vervoerd worden. Versheid en tijd zijn daarin prioriteit.
 
Bij Floriway heb jij de mogelijkheid om een eigen auto op het juiste moment  te reserveren naar een bepaalde regio waar jij geheel naar wens jouw vervoer kunt inrichten.

Ritten op uurbasis

Ook jouw partner voor maatwerk.

In de sierteeltketen hebben wij te maken met veel verschillende producten, waarbij maatwerk nodig is. Sommige producten kunnen niet gecombineerd vervoerd worden. Versheid en tijd zijn daarin prioriteit.
 
Bij Floriway heeft u de mogelijkheid om een eigen auto op uurbasis te reserveren waar u op dat moment zelf  uw vervoer kunt inrichten.

Express- en busdiensten

Verloren tijd inhalen met Floriway Express en met onze Floriway Busdienst daar kun je de klok op gelijk zetten.

Zoals mensen ervoor kunnen kiezen om met de bus of met de taxi te gaan, zo kan dat nu ook in de logistiek voor de sierteeltsector. Onze service Floriway Express is vergelijkbaar met een taxidienst. Deze dienst is ad hoc inzetbaar, bijvoorbeeld op een ochtend dat de inkoper van een groothandel of exporteur ‘naast de klok drukt’. Dan moet er snel een partij van een andere kweker komen. Met de Floriway Express kan dat.
 
En dan is er ook nog de Floriway Busdienst. Dit is een vaste dienst, die steeds op gezette tijden vaste routes rijdt. Dat geeft zekerheid. Nooit meer elke dag na hoeven denken wat er getransporteerd moet worden . Gewoon zeker weten dat de lading wordt opgehaald. Op het afgesproken tijdstip. Zo spelen wij soepel in op alle vragen uit de markt.

Onze werkwijze

Ieder transport is maatwerk op zich, daarom zijn wij flexibel en gaan wij geen order uit de weg.

Vanuit onze drive om voorop te lopen maken wij het bijvoorbeeld mogelijk om de orders tijdens het gehele proces te volgen en maken wij data inzichtelijk.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6

Orderopgave in portal of per mail

Transport naar Floriway

Ontvangst en verwerken bij Floriway

Volg jouw order met track & trace

Afleveren van jouw order

Afhandelen en rapportage van jouw order