Tweede klantsessie Floriway in Aalsmeer

9 June 2023

Woensdagmiddag vond in de Historische Tuin van Aalsmeer de tweede klantsessie van Floriway plaats. In deze bijzondere omgeving werden de klanten uit Aalsmeer en omstreken bijgepraat over de stand van zaken bij Floriway. Net zoals in het Westland gaf Eric de Winter inzicht in de toekomstplannen en verwachtingen en blikte hij terug op de integratie van de drie familiebedrijven naar één Floriway.


Na de presentatie konden de deelnemers – die in de oude veilingbankjes hadden plaatsgenomen – alle vragen en opmerkingen die bij de klanten leefden, stellen aan Eric de Winter en aan Gertjan Breij, de nieuwe algemeen directeur. Vragen zoals: ‘Hoe zorgen jullie ervoor dat het personeel aan boord blijft bij Floriway?” of “Gaan jullie het redden om één klantensysteem op te tuigen?” Constructieve vragen en opmerkingen waar Gertjan en Eric met een open vizier op ingingen.

Het werd in Aalsmeer dus net zoals in het Westland een opbouwende klantsessie waarbij partnerschap en samenwerken in de sierteeltketen voorop stonden. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar komende week, dan zijn er klantsessies in de regio's Moerkapelle en Herongen.